lauantai 13. tammikuuta 2018

Lisää koreja kotiin - iso kori sai pikkusisaruksen


Lempparikorini, iso meriheinäkori on saanut pikkusisaruksen, vai korivauvako tuo lienee. Poikkesin kauppareissulla Hemtexiin ja löysin sattumalta pienen meriheinäkorin, joka sulatti sydämeni.

Pikkukori pääsi ison, aiemmin Ikeasta ostamani korin seuraksi olohuoneeseen, ja nyt ne nököttävät siellä tyytyväisinä rinta rinnan. Iso kori näyttikin aiemmin ehkä vähän yksinäiseltä.


Rakastan koreja. Hurahdin viime vuonna näihin käytännöllisiin ihanuuksiin. Meillä on erikokoisia ja eri materiaaleista tehtyjä koreja - leipäkoreja, hedelmäkoreja, tilpehöörikoreja, pyykkikoreja, meikkikoreja, pipo- ja lapaskoreja ja ties mitä - vähän joka huoneessa.

Koreissa on parasta se, että niihin saa piilotettu kaikenlaista sekalaista kuljeksimasta pöytien, kaappien ja senkkien päältä ja yleisilme pysyy siistimpänä.  Joistakin koreista tykkään ihan sellaisenaan, kuten juuri näistä meriheinäkoreista.


Ajattelin alun perin laittaa isoon koriin jonkin viherkasvin, kuten monet näyttävät tehneen. Muutin mieleni, kun tulin jälleen kerran lenkiltä kotiin ”heinäkuorman” kanssa. 

Täytin korin talventörröttäjillä ja heinillä, jotka tekevät korista persoonallisen ja omannäköisen ja sopivat mainiosti meidän huusholliimme. Käytän muutenkin sisustelussa paljon ”luomua ” ja maanläheisiä värejä ja materiaaleja. Se näkyy esimerkiksi tässä aiemmin kirjottamassani hyggeilypostauksessa.



Myös pikkukoriin laitoin heiniä, toistaiseksi. Pelkistetyt heinät ja kuivat oksat sopivat talven koristeiksi, mutta keväällä ja kesällä vaihdan koreihin varmasti jotakin vehreämpää.

Saattaa olla, että olen (tietämättäni) ollut trendin etunenässä, sillä heiniä on alkanut näkyä bloggaajien kodeissa enenevässä määrin. Valkoinen Harmaja ennusti omassa postauksessaan, että heinistä tulee uusi sisustushitti. Kiva, jos tulee. Heinät ovat kauniita ja monikäyttöisiä, kuten ovat koritkin.




4 kommenttia:

 1. Ovat todella kauniit korit. Hyvät sisarukset olet löytänyt, ja nuo heinät sisällä tuovat todella ihanan fiiliksen huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milla <3 Kuivat heinät ovat kieltämättä kauniita mutta on meillä tuoreempiakin kasveja :) Tykkään myös viherkasveista ja niitä löytyy meiltä useampia, vaikkei näissä kuvissa nyt näykään. Mukavaa illan jatkoa!

   Poista
 2. Nuo heinät ovat kauniita, kunnes alkaa aivastuttamaan ;) Meillä ne koristavat terassia...
  Yksi kori hullu täälläkin, tosin rakastan pärekoreja ja mielellään isoja ja vanhoja....<3
  mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Satu!
   Meillä ei ole toistaiseksi kukaan kärsinyt heinägallergiasta. Vaan eivätköhän heinät kevään tullen vaihdu johonkin muuhun, tai sitten eivät :) Jotenkin vaan tykkään kuivuneista kasveista elävien vastapainona. Kivaa viikon jatkoa!

   Poista

Kiva, jos kommentoit! Vastailen pian.